Vastgoedfinanciering staat centraal in maart

Vastgoedfinanciering staat centraal in maart

De start van een nieuwe maand luidt ook een nieuw thema in. Zo staat vastgoedfinanciering centraal in de maand maart. In de themacorner rechtsboven de homepage vindt u de komende weken verschillende nieuws- en achtergrondverhalen over dit onderwerp. Wat kunt u allemaal verwachten?

We trappen de maand af met een interview met Credion die de vastgoedfinancieringsmarkt in kaart brengt. Wat zijn de nieuwste ontwikkeling op het gebied van alternatieve financiering? En waar zijn de loketten nog wel open? Lees hier het interview met Carlo van der Weg, algemeen directeur van Credion terug. 

Ook ging VJ in gesprek met  John van Gerwen, CEO bij DCMF.  In de Engelse markt van vastgoedfinancieringen zijn kortlopende 'bridge loans' een bekend fenomeen, maar ook in Nederland komen steeds meer van dit soort gespecialiseerde partijen op. Wat maakt DCMF een interessante partij? 

Daarnaast zullen in de loop van de maand interviews online komen met Nestr en Solar Development. 

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties voor deze themamaand? Mail dan de redactie op redactie@vastgoedjournaal.nl. Meer weten over onze themamaanden? Klik hier voor een overzicht van alle themamaanden.

Reacties

Lees onze special over Bijzondere Projecten