Nysingh advocaten en notarissen breidt verder uit 

Nysingh zet, met het aantrekken van senior advocaat-medewerker Diana Gunckel en senior kandidaat-notarissen Chantal Kolk en Madlyn Hoek, de beoogde groei per 1 december 2019 verder door. 

De combinatie van meer dan 50 jaar aan gezamenlijke juridische ervaring in de advocatuur en het notariaat én specialismen op o.a. het gebied van (commercieel) vastgoed, rechtspersonen, bedrijfsovernames, corporate governance, herstructureringen, investeringsstructuren en banking & finance, zowel nationaal als internationaal, zorgen ervoor dat dit, veelzijdige en goed op elkaar ingespeelde team, Nysingh op diverse gebieden verrijkt. 

 

 

Diana Gunckel, Chantal Kolk en Madlyn Hoek zijn al lange tijd werkzaam in het notariaat en de advocatuur, waarvan laatstelijk bij KienhuisHoving advocaten en notarissen in Enschede. Met hun overstap naar Nysingh zullen Diana Gunckel en Madlyn Hoek het team Ondernemingsrecht gaan versterken. Chantal Kolk zal deel uit gaan maken van het team Vastgoed & Overheid. 

Gertjan Lubbers, voorzitter Raad van Bestuur bij Nysingh: “Wij zijn heel erg blij met de komst van deze drie specialisten. Zij brengen Nysingh diepgaande kennis van de branche waarin zij zich begeven. Zij focussen zich op langdurige relaties met hun cliënten, zijn daardoor trusted advisors gebleken en blijven constant zoeken naar de toegevoegde waarde voor hun cliënt. Dit, tezamen met hun pragmatische, nuchtere en toegankelijke werkwijze, zorgt voor een goede combinatie waar Nysingh veel waarde aan hecht. Een hele mooie stap in onze groei strategie.”

Foto boven: Madlyn Hoek

 

 



Reacties


Laatste nieuws