Zorgcomplex / Herontwikkelingslocatie voormalige ‘Jelgersma-locatie’ in de verkoop

Deze propositie betreft de verkoop van twee voormalige GGZ-gebouwen gelegen op één perceel, gefaseerd gebouwd in 1973 en 1981/2001-2002, aan de Rhijngeesterstraatweg 13A en 13 C te Oegstgeest in het parkachtige gebied van de voormalige buitenplaatsen Endegeest en Rhijngeest. Verkopende makelaar is Nadorp Bedrijfsmakelaars en Taxateurs. 

De zorggebouwen worden leeg, vrij van huur & gebruik, onbezwaard geleverd. De kavel is circa 20.185 m² groot en de bruto vloeroppervlakte van de gebouwen totaal circa 8.633 m² BVO. Er zijn 120 parkeerplaatsen op eigen terrein. Dit object zal door middel van een verkoop bij inschrijving worden verkocht.

Het zorgcomplex is gelegen op het voormalige terrein van buitenplaats Rhijngeest waar diverse maatschappelijke voorzieningen zijn gevestigd, waaronder het monumentale gemeentehuis van Oegstgeest (waar tot 1997 de Jelgersmakliniek was gevestigd).

De voormalige GGZ-gebouwen zijn gelegen in een rustige, parkachtige omgeving in het uiterste zuiden van Oegstgeest met de oude dorpskern binnen handbereik en vallen onder de bepalingen van het vigerende bestemmingsplan Wilhelminapark en Geesten met de huidige bestemming Maatschappelijk. De gemeente Oegstgeest heeft op 13 juni 2019 een voorbereidingsbesluit genomen voor het gebied en een Nota van Uitgangspunten opgesteld ter voorbereiding van een nieuw bestemmingsplan.

Meer informatie over het verkoopproces, de bezichtigingsdagen, een deelnameverklaring en toegang tot de digitale dataroom is op aanvraag beschikbaar bij Nadorp Bedrijfsmakelaars en Taxateurs: 070 - 3757575.

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedfinanciering