VJ Bedrijvenregister: zoek nu nog gerichter naar eindgebruikers!

Bent u gericht op zoek naar een eindgebruiker? Met het Bedrijvenregister van Vastgoedjournaal heeft u de beschikking over een enorme database van alle circa 1,7 miljoen bedrijven die ons land telt.

Binnen het Bedrijvenregister kan er gezocht worden op type bedrijf (volgens de Standaard Bedrijfsindeling SBI), beroepsgroep, gemeente, postcode, straat, moment van oprichting en het aantal personeelsleden.

Maar u kunt ook zoeken op oppervlakte, bouwjaar en gebruiksfunctie. Dat is handig wanneer u voor een bepaald oppervlakte een geschikte huurder zoekt in een plaats of provincie. Het bouwjaar is nuttig omdat u dan inzicht krijgt in de ouderdom van het betreffende pand en de huidige gebruiker wellicht openstaat voor nieuwere huisvesting. Ten slotte geeft de gebruiksfunctie een inkijkje in het huidig gebruik. Groeiende bedrijven die nu in een pand met een woonfunctie zijn gevestigd, willen wellicht doorstromen naar een echt kantoor.

Alle zoekresultaten zijn in een Excel-overzicht te downloaden zodat u zelf naar wens eigen selecties en berekeningen kunt maken. Het VJ Bedrijvenregister is daarmee de perfecte tool om huurders voor uw vastgoedobjecten te vinden. Klik hier voor meer informatie en toegang tot deze enorme bedrijvendatabase.



Reacties


Laatste nieuws