Rustig moment tijdens de feestdagen? Maak een beleggerszoekprofiel!

Als vastgoedbelegger blijft u ook tijdens de laatste dagen van het jaar alert op interessante vastgoedtransacties. Om geen deals te hoeven missen kunt u vrijblijvend en gemakkelijk een zoekprofiel opstellen zodat u met regelmaat het gewenste vastgoed krijgt aangeboden. 

Lees ook dit verhaal over de ervaring van Sons Real Estate: ‘Het Beleggersregister bracht ons veel waardevolle contacten’

In deze grootste databank van vastgoedbeleggers zijn inmiddels al duizenden zoekprofielen opgesteld en talloze transacties uitgevoerd. Wie zoekt wat in welke plaats? Dat kunt u HIER in het Beleggersregister vinden.

Heeft u juist vastgoed te verkopen? Dan kunt u toegang regelen tot de zoekprofielen van de beleggers.  Hieronder vindt u een filmpje waarin het helder wordt uitgelegd. 


Via deze link komt u in het Beleggersregister. Vul in het invulveld de plaatsnaam in waar u vastgoed wenst te verkopen en om wat voor object het gaat. Het systeem geeft dan automatisch aan welke partijen er interesse in hebben. U kunt deze partijen vervolgens bellen of mailen. 

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021