Verpoorten (TOO): ‘Vandaag tekenen, morgen starten’

Flexoffices zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse kantorenlandschap. Volgens onderzoek van VJ zijn er meer dan 120 verschillende formules in Nederland actief, maar wat onderscheidt ze van elkaar? VJ stelt steeds vijf vragen aan verschillende concepten, vandaag staat The Office Operators (TOO) in de spotlights.

VJ: Wie zijn jullie doelgroepen?

André Verpoorten, commercieel directeur van The Office Operators: “Midden- en kleinbedrijven, flexwerkers, grote corporates en alles daartussen.”

Met welke diensten onderscheidt The Office Operators van andere spelers in de markt?

“Ons Service Team. Zij zetten iedere dag weer alles op alles om de gasten te ontzorgen en nemen graag uw Facility Management uit handen. Ons team wordt opgeleid aan ons eigen opleidingsinstituut, TOO Academy, om zo de gast te verzekeren van de allerbeste service. Ze doen altijd het stapje extra om onze gasten een echte Wow! ervaring te bezorgen.

The Office Operators zitten in de mooiste en goed bereikbare gebouwen en weten hoe belangrijk flexibiliteit is. We hebben voor iedere ondernemer een kantooroplossing. Onze processen zijn zo gestroomlijnd dat vandaag tekenen, men morgen al kan starten. Tevens heb je de mogelijkheid om je eigen branding door te voeren op kantoor.”

Wat is het kortst lopende contract dat gebruikers kunnen aangaan?

“Eén dag! Of zelfs een halve, met onze meeting rooms kunnen we dit ook faciliteren.”

Als u een nieuw kantoorpand voor The Office Operators zou mogen ontwikkelen – een denkbeeldige situatie - waar zou u dan de nadruk op leggen?

“Op goede werkplekken, goede bereikbaarheid en ook op goede voorzieningen. Er moet veel voor de gebruiker te doen zijn. Een compleet kantoorpand, met alles inbegrepen. Een gastvrije entree, een gym, restaurant etc.”

Waar staat The Office Operators over tien jaar?

“Wij breiden ons netwerk van business centers steeds verder uit, maar kopen tevens zelf panden aan samen met Unifore (UTOO). In de toekomst ontwikkelen wij zelf gebouwen waar wij van meet af aan bij de bouw betrokken zijn en alles zelf zo goed mogelijk voor de gebruiker kunnen organiseren.”

Reacties