Vastgoedjournaal opent Tiplijn voor PROVADA!

De redactie van Vastgoedjournaal zit graag dicht op de markt en daarom heeft de redactie wederom de tiplijn geopend voor PROVADA. Persmoment - zoals een ondertekening of aankondiging - met ons delen? Whatsapp ons tussen 4 en 6 juni op 023-743 49 09!

Drie dagen lang zal de redactie van Vastgoedjournaal verslag doen van dé vastgoedbeurs van Nederland. Om ervoor te zorgen dat wij geen enkel nieuws missen, zullen we net zoals vorig jaar de TIplijn weer in het leven roepen.

De redactie zal de Tiplijn in de gaten houden en op basis van onze eigen beschikbaarheid een selectie maken van de te bezoeken persmomenten. Uiteraard kunnen wij niet overal bij zijn. Wij zullen u op de hoogte brengen als er een redacteur langskomt.

Vermeld in uw bericht naar 023 743 49 09 in elk geval uw naam, bedrijf, de reden dat wij het persmoment niet mogen missen én de hal+stand waar het plaats zal vinden binnen de RAI. 

Mocht u nu al een overzicht hebben van de persmomenten op PROVADA. kunt u dat natuurlijk sturen naar redactie@vastgoedjournaal.nl

Alvast bedankt en tot op de PROVADA!



Reacties


Laatste nieuws