Wat is de toegevoegde waarde van een inboedelverzekering als vastgoedondernemer?

Als je een vastgoedondernemer bent, dan ben je verplicht om voor veel zaken extra voorzorgsmaatregelen te nemen in geval van ongeval, schade of ziekte. Je wilt natuurlijk niet voor financiële verrassingen komen te staan. Het is niet verplicht maar zeker aan te raden om hier aandacht aan te besteden. Hieronder lees je de toegevoegde waarde van een inboedelverzekering als vastgoedondernemer. Het is zeker aan te raden om hier aandacht aan te besteden en goed over de meerwaarde nadenkt.

Een zakelijke inboedelverzekering
Als je besluit om een zakelijke inboedelverzekering af te sluiten, dan is het verstandig om deze af te sluiten als je vanuit huis werkt. Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw inventaris thuis staat. Bedrijf spullen vallen niet onder privé bezittingen en daarom is het verstandig om te kijken naar een zakelijke mogelijkheid als het gaat om de inboedelverzekering.

Hierbij weet je zeker dat je verzekerd ben ingeval en schade ontstaat. Het is natuurlijk niet prettig als je niet verzekerd bent voor jouw zakelijke bezittingen.

Een product op maat
Als je een bedrijfslocatie op afstand hebt is het zeker aan te raden om een zakelijke inboedelverzekering af te sluiten. Veel mensen zijn bang dat een zakelijke inboedelverzekering veel geld kost, maar gelukkig is dat niet het geval. Hierbij is het wel belangrijk om de overweging te maken of de kosten van de verzekering zich wel opdoen tegen de waarde van de producten, inventaris en voorraden.

Mocht je meer verzekeringspremie betalen op jaarlijkse basis, dan de producten waard zijn, dan is het niet aan te raden om hiervoor te kiezen.

Geen overbodige luxe
Als je net start, is het gebruikelijk om een verkering niet te nemen om zodoende de kosten te drukken. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat het niet aan te raden is om deze over te slaan. Als je niet genoeg financiële reserves hebt en er gebeurt wat, dan ben je echt flink de sigaar.

Om deze reden is het echt aan te raden om te kiezen voor een zakelijke inboedelverzekering. Hierbij weet je zeker dat je goed gedekt bent in geval van nood. Daarnaast is het ook aan te raden om te kijken naar andere verzekeringen. Je wilt niet dat je een verzekering over het hoofd ziet en enorme claims krijgt. Zo kun je bijvoorbeeld ook kijken naar een onderneming verzekering. Hierbij weet je zeker dat je niet failliet gaat door bepaalde claims.

Een bijdrage van Allsecur.



Reacties


Laatste nieuws