Grote opkomst Rotterdamse Vastgoedborrel + Foto's

Meer dan 350 vastgoedprofessionals kwamen af op de Rotterdamse Vastgoedborrel georganiseerd door Vastgoedjournaal. Onder het genot van een hapje, een drankje én een schitterend uitzicht over Rotterdam kwam de regio bijeen in kantoorgebouw Hofplein 19 om te borrelen. Bekijk hier de foto’s van het event.

De borrel werd op een bijzondere locatie gehouden. Het voormalige Shell hoofdkantoor, dat stamt uit de jaren ’60, is namelijk in 2018 volledig gerenoveerd. Een aantal vloeren zijn al verhuurd, maar de achtste etage staat nog leeg. Hier kwamen ontwikkelaars, makelaars, architecten, vastgoedbeleggers en –adviseurs op Valentijnsdag samen om informeel te netwerken met spectaculair uitzicht over de Rotterdamse skyline.

Meer weten over de gebouw of interesse in het huren van kantoormeters? Neem contact op met De Mik Bedrijfsmakelaars.

Sponsors
De Rotterdamse Vastgoedborrel werd mede mogelijk gemaakt door Adelaer, PPF Real Estate, De Mik Bedrijfshuisvesting, Credion, Flexizone, MAIN Energie, Van Dorth Advocaten, Storingservice.nl en VW Daken.

Toekomstige Vastgoedborrels
Dit is niet de enige borrel die Vastgoedjournaal dit jaar zal organiseren, zo zullen er ook borrels in Eindhoven, Utrecht en Amsterdam volgen. In april zal de eerstvolgende Vastgoedborrel plaatsvinden, dit keer gehouden in Den Haag. Houd onze website in de gaten voor meer informatie en om u aan te melden!

Op de hoogte blijven van alle evenementen die Vastgoedjournaal organiseert? Kijk op onze Vastgoedkalender voor een overzicht van alle congressen, borrels en events of meld u aan voor één van onze Vastgoedclubs. 

Fotografie door: Marcel Krijger.



Reacties


Laatste nieuws