Februari is van start, dus dat betekent dat er een nieuwe themamaand is aangebroken. Zo zal februari in het teken staan van Retail. In de themacorner rechtsboven de homepage vindt u de komende weken verschillende nieuws- en achtergrondverhalen hierover. 

Wat kunt u deze maand verwachten? VJ had een exclusief interview met de nieuwe country manager van Unibail-Rodamco-Westfield, Bart van Twillert, over Mall of the Netherlands en de veranderende rol van retail. 

VJ kreeg ook een rondleiding door Post Utrecht, de herontwikkeling van het voormalige postkantoor in Utrecht waar een mix van retail, bibliotheek en horeca wordt gerealiseerd. Hoe is dit project een voorbeeld voor de rest van de sector?

Ook heeft VJ onderzoek gedaan naar de faillissementen binnen de retail - hoe veel ketens zijn uit het straatbeeld verdwenen? Welke winkels hebben een doorstart gemaatk? Binnenkort een complete lijst met interessante data. 

Maar dit zijn niet de enige artikelen, in de loop van de maand zal de corner verder worden gevuld met relevante nieuws- en achtergrondverhalen die betrekking hebben op het thema Retail.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties voor deze themamaand? Mail dan de redactie op redactie@vastgoedjournaal.nl. Meer weten over onze themamaanden? Klik hier voor een overzicht van alle themamaanden. 

Reacties