Komt u ook naar de Rotterdamse Vastgoedborrel op 14 februari?

Op donderdag 14 februari organiseert Vastgoedjournaal de Rotterdamse Vastgoedborrel. Diverse beroepsgroepen uit de vastgoedsector komen samen op deze dag om op informele wijze kennis te maken met elkaar. Of uiteraard de band met bestaande relaties weer aan te halen.

Het gebouw waar de Rotterdamse Vastgoedborrel wordt gehouden is verweven met de geschiedenis van de havenstad. Het recent gerenoveerde negen verdiepingen tellende kantoor aan Hofplein 19 begon in 1960 zijn vastgoedleven als het Shell-kantoor.

Het was destijds één van de grootste kantoren na het bombardement in WO II. Na een grootscheepse herontwikkeling volgens ontwerp van OZ architecten staat het 14.444 m2 ruime en geheel verduurzaamde kantoor nabij het Weena en Coolsingel open voor nieuwe gebruikers.

Mark van den Heuvel van de Mik Bedrijfshuisvesting die belast is met de verhuur, vertelt hierover: “De verhuur verloopt goed. Momenteel staan nog de verdiepingen drie tot en met acht te huur. Per verdieping is ruim 1400 m2 beschikbaar. Het verzamelgebouw heeft een moderne industriële uitstraling gekregen en door de hoge plafonds van 4,5 meter valt er veel daglicht binnen. We denken dat het vooral geschikt is voor moderne bedrijven en instellingen in nieuwe sectoren zoals in de ICT. Ook startups kunnen hier een plek vinden.”

Kortom, een nuttige bijeenkomst die u niet mag missen als u actief bent in de regio Rotterdam. Heeft u zich ingeschreven voor een andere regio, dan bent u uiteraard ook van harte welkom in Rotterdam.

De entree is geheel gratis, de borrel is van 17.00 tot 19:00 uur. De hapjes worden aangeboden door Vastgoedjournaal, de drankjes zijn voor eigen rekening.

Locatie: Hofplein 19, Rotterdam. Graag tot ziens op 14 februari!

Klik hier om u aan te melden.
 

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021