‘Assen heeft te groot winkelbestand door megalomane gedachten’

Het hoofdwinkelgebied van Assen heeft in het afgelopen jaar te kampen gehad met een flinke afname van het opnamevolume. ‘’Veel grote retailers stellen hun vestigingskeuze uit nu het plan voor een enorm Factory Outlet Center nog boven de markt hangt’’, vertelt bedrijfsmakelaar Rinus Lameijer.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties

Johan info@makeleij.nl

Rinus Lameijer maakt zich er wel gemakkelijk vanaf door de realisatie van grote, in zijn woorden megalomane, winkelbouwsels te wijten aan de opvattingen van het gemeentebestuur. Het zijn echter wel de projectontwikkelaars en investeerders die de bouwsels er hebben neergezet. En als die huren vragen die voor de Asser markt feitelijk te hoog zijn, weet je dat er leegstand zal ontstaan. Daar heeft de ontwikkeling van het FOC of OuTTlet-center niets mee van doen.

Geplaatst op 22 september 2018 om 17:38



Laatste nieuws