‘Branded development’: de manier om je als ontwikkelaar te onderscheiden

Er is een flink tekort aan beschikbare woningen, met name in stedelijke gebieden. Hierdoor stijgen de prijzen van zowel koop- als huurwoningen. Ook de interesse van (kleine) beleggers en ontwikkelaars is groot. De markt voor gebiedstransformatie en transformatie van vastgoed naar particuliere woningen in het hogere segment biedt kansen om de druk op de verhitte markt te verlichten. Met name dit segment geeft ontwikkelaars ook de mogelijkheid zich te onderscheiden, waar zij niet alleen nu maar vooral in de toekomst de vruchten van zullen plukken.

Kwaliteit in concept en uitwerking spelen daarbij een belangrijke rol. Het verbinden van een design merk(beleving) aan een projectontwikkeling geeft een consument iets om zich mee te identificeren en straalt ook af op de ontwikkelaar.

‘Branded development’
Wat verstaan we onder ‘branded development’ en welke voorbeelden zijn er op de Nederlandse markt? Waarin onderscheiden zij zich? Welke best practices zijn er in het buitenland? Wat kan een designmerk voor een ontwikkeling betekenen en wat is de toegevoegde waarde? Moet je als belegger/ontwikkelaar zelf zo’n ontwikkeling in de markt zetten of moet je daarvoor een specialistische partij in arm nemen? Wat zeggen de makelaars? Hoe beweegt dit vastgoed segment zich en wat levert het op?

Dit kennisevent van Piet Boon is bij uitstek interessant voor partijen die zich op dit marktsegment begeven. Onder meer voor beleggers en ontwikkelaars die op zoek zijn naar een manier waarop zij onderscheidende projecten kunnen realiseren en interesse hebben om zaken te doen met bekende ontwerpstudio’s.

Klik hier voor meer informatie en het volledige programma.


Locatie: Studio Piet Boon, Skoon 78 1511 HV Oostzaan.
Datum: Woensdag 31 oktober.

Aanmelden? Stuur een mail met daarin uw gegevens aan events@pietboon.com o.v.v. ''Branded Development''. Vergeet niet uw contactgevens te vermelden. De kosten voor deze dag bedragen €75 excl. BTW. De opbrengst van alle deelnamekosten zal worden gedoneerd aan het EMMA Kinderziekenhuis.

 



Reacties


Laatste nieuws