[Aanmelding sluit bijna] Gezocht: de meest innovatieve woningmakelaar!

De betekenis van het woord ‘makelaar’ volgens de Van Dale: ‘’een tussenpersoon in de handel: makelaar o.g. makelaar in onroerend goed.’’ Deze betekenis is niet fout maar wel erg summier, zeker in de huidige markt waarin termen als customer journey, branding en blockchain je dagelijks om de oren vliegen.

Wij zijn op zoek naar woningmakelaars die een innovatief en origineel idee hebben. Het idee mag betrekking hebben op alle aspecten van het vak makelaar, bijvoorbeeld bezichtigingen, publiciteit, aankoop, verkoop en financiering. Zeker nu het woningaanbod zo krap is, worden makelaars zeer creatief in het vinden van nieuwe manieren van werken.

Vakjury
Alle inzendingen worden door een onafhankelijke en deskundige vakjury beoordeeld. beste drie mogen op 2 oktober tijdens de Summit ‘Makelaarsvak van de toekomst’ een korte pitch van 5 minuten verzorgen waarin het idee toegelicht wordt. Vervolgens stemmen de aanwezigen in de zaal inclusief de vakjury, wie de meest innovatieve makelaar van Nederland is. winnaar ontvangt een bedrag van € 1.500.

Wil jij meedoen? Ideeën kunnen ingezonden worden naar info@mva.nl o.v.v. ‘Makelaarsvak van de toekomst’. Aanmeldingen kunnen ingestuurd worden t/m 14 september.

Foto: Created by Freepik.
 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021