Kantooreigenaren, let op 'Paris Proof'!

Nú al concreet aan de slag om straks de klimaatdoelstellingen van Parijs te halen? Ja, dat is nodig! ‘Parijs’ is een mega-opgave: het eerste doel is 50% energiereductie in 2030 van maar liefst 92 miljoen m2 verhuurde kantoren. Dat betekent alleen al dit jaar 7,5 miljoen m2 aanpakken.

Hoe langer je wacht, hoe nijpender het capaciteitsgebrek wordt, hoe groter de prijsstijgingen, hoe groter de kans op een rentestijging en hoe slechter de financierbaarheid van het gebouw wordt. Denk ook aan de huurder die in het kantoor zit. Nu oplossingen verzinnen om die klaar te hebben als straks zijn huurtermijn afloopt, is noodzakelijk.

Luister op 13 november naar de praktische aanpak van het Deltaplan Duurzame Renovatie Werkgroep Kantoor van de Dutch Green Building Council (DGBC), die met bijna 400 bouw- en vastgoedparticipanten de koers uitzet naar verduurzaming van de gebouwde omgeving. Ontmoet kantooreigenaren, -gebruikers en andere deskundigen. Wissel kennis uit over deze belangrijke vorm van waardebehoud.


Het congres 'Kantooreigenaren: let op Paris Proof' vindt plaats op 13 november vanaf 12:00. Meer informatie vindt u hier.

Foto: Created by Freepik.
 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022