Laatste kans: Wie worden de Rotterdamse Vastgoedman en -vrouw van 2018?

Vastgoedjournaal is voor de derde keer op zoek naar de vastgoedman en -vrouw die een positieve bijdrage aan de stad Rotterdam hebben geleverd! Welke vastgoedprofessional heeft het afgelopen jaar iets bijzonders betekend voor de havenstad op vastgoedgebied? Wie verdient de publieksprijs voor Rotterdamse Vastgoedman of -vrouw van 2018? Heeft u nog niet gestemd? U heeft tot vandaag de tijd. 

Voor het eerst zal er een award worden uitgereikt aan zowel een man als een vrouw. De lijst van genomineerden is dit jaar korter dan u gewend bent van ons. Er zijn nieuwe criteria opgesteld om genomineerd te worden. Zo dient de persoon zichtbaar te zijn in de Rotterdamse markt, een bijdrage te leveren aan de vastgoeddiscussie in de stad of recent een project te hebben opgeleverd. 

Kortom, welke Rotterdamse vastgoedman en vrouw verdient volgens u een pluim? TIjdens de Rotterdamse Vastgoeddag op 5 juli worden de winnaars bekend gemaakt. Zie hier het programma. De aanwezigen van deze dag kunnen stemmen op de top 3 die ontstaat na de online stemming. Stemmen kan t/m vrijdag 29 juni (morgen!)
 
U kunt via de onderstaande button stemmen

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedbeleggingen