VJ start nieuwe themamaand over 'leegstand, transformatie en renovatie'

In de maand juli staat het thema 'leegstand, transformatie en renovatie' centraal bij VJ. In de themacorner rechtsboven de homepage vindt u de komende weken verschillende nieuws- en achtergrondverhalen hierover. 

Zo kunt u een artikel verwachten over de sloop en herontwikkeling van de Bijlmerbajes en duikt onze redactie in de spectaculaire herontwikkeling van de drie 23 meter hoge silo's op het Zeeburgereiland in Amsterdam. 

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties voor deze themamaand? Mail dan de redactie op redactie@vastgoedjournaal.nl. Meer weten over onze themamaanden? Klik hier voor een overzicht van onze vernieuwde themakaart. 

Reacties
Dossier Themamaand

In oktober staat zorgvastgoed centraal

Een nieuwe maand is weer start, dus staat er bij VJ weer een nieuw thema centraal. Deze maand aandacht voor zorgvastgoed. In de themacorner rechtsboven de homepage vindt u de komende weken verschillende nieuws- en achtergrondverhalen hierover. 

1 oktober 2018 om 09:00 | 1 min

Maart in het teken van vastgoedfinanciering

De maand maart is aangebroken, dus trapt VJ af met een nieuw thema. De komende weken staat de themacorner op onze homepage in het teken van Vastgoedfinanciering. Wilt u weten wat voor interviews en achtergrondverhalen u kunt verwachten? Lees dan verder.

1 maart 2018 om 09:42 | 2 min

Februari in het teken van retail

Een nieuwe maand is aangebroken, dus VJ trapt af met de themamaand Retail. Rond dit thema publiceren we de komende weken een serie interviews, nieuws- en achtergrondverhalen over actuele trends op retailgebied. 

1 februari 2018 om 09:51 | 1 min