Franchiseformule ‘Mevrouw de Aankoopmakelaar’ opent vestiging in Breda

Met de opening van een vestiging in Breda is de franchiseformule Mevrouw de Aankoopmakelaar nu in zeven steden gevestigd: Amsterdam, Breda, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Tilburg en opvallend genoeg, ook in Barcelona.

De Bredase vestiging van Mevrouw de Aankoopmakelaar komt onder verantwoordelijkheid van makelaar Cloudia Freij te staan.

Met ruim 20 jaar ervaring binnen de vastgoed en makelaardij vindt zij het tijd om Breda en omgeving een nieuwe visie op het aankooptraject te bieden: “Het is een voorrecht om enorm veel plezier te hebben in je werk en tegelijkertijd mensen te mogen begeleiden in één van hun moeilijkste en meest complexe beslissingen; de koop van hun droomhuis. Mij gaat het juist om de menselijke kant van het verhaal, vandaar dat ik mijn klanten graag help hun droomhuis te vinden op basis van persoonlijke wensen!”, zegt Freij.

Mevrouw de Aankoopmakelaar Breda richt zich naast Breda ook op het aankooptraject in de directe omgeving zoals Oosterhout, Etten-Leur en Gilze-Rijen.

Geen woningen in de verkoop
Omdat Mevrouw De Aankoopmakelaar geen woningen in de verkoop heeft, kan zij al haar tijd en aandacht aan het aankoopproces besteden. Belangrijk details is dat zij hierdoor geen concurrent is voor de verkoopkantoren, waardoor hier een prettige relatie mee bestaat.

Hoe gaat het in zijn werk?
Het traject begint met een kennismakingsgesprek. Hierin worden de eisen en wensen van de nieuwe woning besproken. In de huidige woningmarkt is het in kaart brengen van een realistisch zoekprofiel de belangrijkste stap.

Freij: ‘’Zoals wellicht al bekend is, zijn de vraagprijzen die op Funda staan geen verkoopprijzen. Die liggen in de praktijk soms ver bij elkaar vandaan. Wij gaan dagelijks grondig door het actuele woningaanbod. In de ochtend stuur ik de woningen door die voldoen aan het zoekprofiel van de klant, zodat deze snel kan reageren. Ik kijk ook een stapje verder en laat de woningen en straten zien, waar misschien nog niet aan gedacht was. Hierna gaat de zoekopdracht over naar een aankoopopdracht’’.



Reacties


Laatste nieuws