VJ Commentaar: ING probeert het weer!

Wat is ING toch van plan met Makelaarsland, de bestverkopende NVM-makelaar van ons land, die deze week door de bank werd overgenomen? De bank wil kennelijk alle woondiensten in een one-stop-shopping aan elkaar verbinden. Dat mislukte juist bij commercieel vastgoed. 

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties

Sophie van Gorsel

Interessante, verdedigbare analyse Rogier.

Geplaatst op 22 februari 2018 om 14:57


Gustaaf Vons

Nou dat komt even vrolijk binnen! Ik las in Vastgoed dat de woordvoerder van de NVM Jeroen Stoop van harte feliciteert met de overname en de voorbarige conclusie trekt dat hij het NVM lidmaatschap van deze club nog wel ziet zitten mits onafhankelijkheid gewaarborgd wordt. Vastgoed meld in het zelfde bericht dat De heer Stoop zijn hypotheek tot volle tevredenheid bij ING heeft ondergebracht. Ik ben zeer benieuwd wat de AFM hiervan gaat vinden. In ieder geval zat Stoop er niet mee om in VEH (Vereniging Eigen Huis) kringen rond te bazuinen dat zijn collega makelaars duur en overbodig zijn en dat zijn methode de consument het walhalla brengt. Moeten wij nu enthousiast ING begroeten als NVM collega?

Geplaatst op 24 februari 2018 om 16:14