Winkelruimte gezocht: wie helpt Ierse speelgoedwinkelketen aan meters?

De Nederlandse retailmarkt krijgt er een nieuwe speelgoedverkoper bij. Smyths Toys, een Ierse speelgoedketen, wil namelijk gaan uitbreiden naar Nederland. Het bedrijf wil op korte termijn 30 winkels van 1.000 tot 3.000 m² openen.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties

A.J. van Buel

Goedemorgen,
Wij houden ons bezig met het herbestemmen van leegstaand vastgoed. Hierbij komt het ook voor dat de begane grond moeten worden ingevuld met verhuurbare commerciele ruimten. Momenteel zijn wij bezig met de planvorming van enkele locaties in Nederland. Is er een PVE voor Smyths Toys beschikbaar?
Met vriendelijke groet,
Ton van Buel
2nd-Life bouwadviseurs b.v. (www.2ndlifebouwadviseurs.nl)

Geplaatst op 9 januari 2018 om 11:18


Kimberly Camu

Goedemorgen meneer Van Buel, wij hebben geen PVE van Smyths Toys ontvangen, maar u zou even kunnen informeren bij Colliers International. Zij begeleiden deze expansie. Mvg, Kimberly (redactie Vastgoedjournaal)

Geplaatst op 9 januari 2018 om 11:33



Laatste nieuws