Oktober: themamaand Zorgvastgoed

Vanaf vandaag start Vastgoedjournaal met de nieuwe themamaand over zorgvastgoed. Met een serie interviews, nieuws- en achtergrondverhalen brengt VJ u op de hoogte wat er speelt rondom dit groeiende vastgoedsegment.

We starten met het verslag van ons zeer druk bezocht evenement ‘Senior & wonen: Toekomstbestendig wonen voor senioren’ dat VJ in samenwerking met Stijlvol Ouder onlangs in Utrecht organiseerde. Daaruit kwamen veel nuttige tips voor vastgoedbeleggers, ontwikkelaars en zorgexploitanten. Alle artikelen rond dit thema vindt u rechtsboven op onze site. 

Vragen?
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties voor deze themamaand, mail de redactie op redactie@vastgoedjournaal.nl. Meer weten over onze themamaanden? Lees hier een overzicht van al onze onderwerpen.

Reacties
Dossier Zorgvastgoed

Oude bestemmingsplannen bewegen mee met nieuwe zorgconcepten

Een bouwplan en het voorgenomen gebruik worden getoetst aan de bepalingen van het bestemmingsplan. Voldoet het plan aan die regels, dan wordt de vergunning verleend. Dat lijkt eenvoudig, maar helaas is de uitleg van de gebruiksbepalingen bij zorgvastgoed vaak aanleiding tot moeizame discussies. Een artikel van advocaat Coen Geerdes van Poelmann van den Broek advocaten.

10 oktober 2017 om 11:19
leestijd 5 minuten