Doe mee aan de nieuwe Twitter-poll: Raken de lege kantoren op?

Er is discussie of het transformatiepotentieel van lege kantoren aan het opraken is. Heeft u ook dit idee, doe dan mee aan deze poll.

Vorige week publiceerden zowel Dynamis als Rabobank eigen onderzoeken over het transformatiepotentieel van lege kantoren in Nederland. Rabobank stelt dat er vooral buiten de steden nog genoeg overtollig vastgoed dat een andere bestemming kan krijgen. Zo zijn volgens Rabobank maar liefst 2 miljoen m2 kantorenpanden beschikbaar om 35.000 woningen te bouwen. Dynamis is daarover sceptisch.

Bouwgrond goedkoper?
De uitslag van de Twitter-poll van vorige week vindt u hier. Daaruit blijkt dat de meeste stemmers het oneerlijk vinden dat wooncoöperaties bouwgrond in de gemeente Amsterdam goedkoper krijgen dan marktpartijen.

Reacties
Dossier Kantoortransformatie

BAM transformeert kantoorpand naar zorgkliniek

Voor Equipe Zorgbedrijven heeft BAM een bestaand kantoorpand in Amsterdam getransformeerd tot een volwaardig OK-complex. Naast vier Flex-OK’s klasse 1 zijn in het gebouw een holding recovery, behandelkamers en individuele bedkamers opgenomen. Met een geluidsniveau van 42 dBA zijn de operatiekamers de stilste van Nederland.

20 juli 2017 om 10:17
leestijd 2 minuten