VJ houdt enquête: Hoe innovatief zijn vastgoedbeheerders?

Vul deze enquête in - duurt slechts 3 minuten - en maak kans op een entreebewijs voor de Breakfast Meeting ‘Vastgoedbeheer: hoe om te gaan met btw en overdrachtsbelasting?’ die op 28 juni 2017 wordt gehouden.

Wie in de vastgoedbranche niet inzet op innovatie en digitalisering blijft straks achter. Althans, dat is wat softwarebedrijven ons graag doen geloven.

De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om innovatieve producten en diensten. Technologische ontwikkelingen maken gebouwen duurzamer en gezonder. Door met sensoren de CO2, temperatuur, luchtvochtigheid en aanwezigheid van mensen te registreren kunnen energie- en klimaatprestaties worden geoptimaliseerd.

Zo kan met onderhoudssystemen tot op elementniveau het onderhoud van een gebouw worden beheerd. Systemen voor administratief en financieel vastgoedbeheer worden ontwikkeld om gebruikers taken uit handen te nemen en inzicht te verschaffen in de financiële prestatie van vastgoedportefeuilles.

Ook hoeft u voor de bezichtiging van een gebouw niet meer fysiek op de locatie aanwezig te zijn. In een virtual reality omgeving kan niet alleen het pand worden bekeken in de huidige staat, maar kan het pand tevens volledig naar wens worden ingericht en aangekleed.

VJ zoekt het uit
In hoeverre maakt de vastgoedbranche in de praktijk nu echt gebruik van software om het werk slimmer, sneller en overzichtelijker te maken? VJ zoekt het uit. Help ons door 3 minuten van uw tijd te besteden aan het invullen van deze enquête. Alvast hartelijk dankt!

Onder de respondenten verloten we een entreebewijs voor de Breakfast Meeting Vastgoedbeheer: hoe om te gaan met btw en overdrachtsbelasting? Deze wordt op 28 juni 2017 te Amstelveen gehouden.

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedfinanciering