Waarom investeren in een vastgoedfonds?

Rotterdam is booming. Na Utrecht en Amsterdam hebben beleggers nu massaal Rotterdam ontdekt. Het aantal verkopen van beleggingsobjecten in de stad Rotterdam is de afgelopen maanden fors gestegen. Een logisch gevolg hiervan is dat de huizenprijzen door de populariteit aan het stijgen zijn.

Voor de kleinere beleggers wordt het steeds moeilijker om goed verhuurbaar vastgoed voor een goede prijs aan te kopen. Investeren in een vastgoedfonds kan dan een goede oplossing zijn.

Minimale inleg vanaf € 10.000
De minimale inleg bij Max Property Fund is € 10.000. Wie op dit moment in Rotterdam Zuid een goed verhuurbaar object aan wilt schaffen moet daar al snel tussen de € 80.000 en € 90.000 voor betalen. Hiertegenover staat een gemiddeld rendement tussen de 5 tot 7 procent.

Voor wie dit geld niet vrij heeft staan en voor een kleiner bedrag een beter rendement wilt halen is investeren in een vastgoedfonds een goede keuze.

De woningvoorraad wordt steeds kleiner
Door de populariteit van appartementen rond de 50-60 m2 is de woningvoorraad flink geslonken. Wie op dit moment van plan is om een behoorlijke vastgoedportefeuille op te bouwen moet goed zoeken naar de juiste woningen. Door het geld in een fonds te beleggen krijgt u een vaste 8% rendement uitbetaald en het bespaart u tijd tijdens uw zoektocht.

Risicospreiding
Een derde reden om te investeren in een vastgoedfonds zou een stuk risicospreiding kunnen zijn. Het is goed mogelijk om bijvoorbeeld naast uw eigen portefeuille te investeren in een vastgoedfonds. Uw investering in het Max Property Fund levert u een goed rendement op waarbij u relatief weinig omkijken heeft naar zaken als financieel en technisch beheer. Maar ook het leegstand risico is afgedekt en eventuele (non) betaling van de huurder ondervindt u als belegger geen hinder van

Max Property Fund staat op het Domica Beleggers Event op 27 mei
Bent u nieuwsgierig naar beleggen in vastgoed in Rotterdam en investeren in een vastgoedfonds in het bijzonder? Max Property Fund is op 27 mei aanwezig op het Domica Beleggers Event. Tijdens dit evenement kunt u kennis maken met de Rotterdamse Beleggersmarkt en heeft u alle tijd om met de professionals van Max Property Fund over het fonds te praten. Tevens geven wij inzicht in onze huidige portefeuille. Wij maken graag kennis met u!

Het Domica Beleggers Event vindt plaats op 27 mei in het Wings Hotel in Rotterdam en duurt van 14.00 – 17.00. Aanmelden is gratis en kan via rotterdam@domica.nl of 010 – 7999 098

Tijdens het Domica Rotterdam Vastgoed Event komen een aantal gastsprekers aan het woord:

-VBO branche organisatie over de algehele marktontwikkelingen
-De Rotterdamse Handelsbank over financiering van beleggingspanden
-De Gemeente Rotterdam over de ontwikkelingen van de vastgoedmarkt in Rotterdam
-Gemeente Rotterdam transformatie objecten met interessante te koop staande objecten
-Enkele gerenommeerde verkoopmakelaars met beleggingsobjecten

Drs. Esther Dekker is vastgoeddirecteur Max Property en specialist op het gebied van vastgoed en verhuur in Rotterdam. Lees ook haar wekelijkse blog over verhuur via woningverhurenrotterdam-blog.nl.

Wilt u meer weten over investeren in een vastgoedfonds? Neem dan gerust een kijkje op www.maxpropertyfund.com/vastgoedjournaal. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken met een van onze adviseurs.



Reacties


Laatste nieuws