Klaar voor het zakendoen van de toekomst!

Als energieleverancier is het belangrijk innovatief te zijn en in te spelen op de wensen van klanten. Mede door wet en regelgeving omtrent energieverbruik is ook de vastgoedbranche steeds meer op innovaties gericht.

Daarom ontwikkelden wij voor onze vastgoedklanten de speciale online omgeving mijnMAIN voor Vastgoed. Hierin zijn onder andere eenvoudig aan- en afmelden van panden, inzicht in energieverbruik, inzicht in energielabels per pand en pieksignalering beschikbaar. Technologie is steeds belangrijker in deze sector. Niet voor niets richt de PROVADA zich dit jaar op de toekomst met begrippen als digitalisering, robotisering en big data.

Inzicht en grip
Zo regelen onze vastgoedklanten steeds meer zaken online. Daarnaast hebben zij meer behoefte aan inzicht en grip op hun producten en dienen aanpassend vermogen te hebben. Daartoe werken zij samen met diverse partijen waaronder de energiebranche. ‘Connecting the future’ als thema van de PROVADA sluit hierop naadloos aan. Vooral in de energiebranche is er een enorme potentie van technologie om te benutten.

Wilt u meer weten over onze innovatieve oplossingen op het gebied van energie voor vastgoed? Kom dan langs onze stand op de PROVADA op stand 17 in hal 11!



Reacties


Laatste nieuws