‘Kantoor is ultieme visitekaartje van bedrijf’

Als bedrijf presenteer je jezelf op verschillende manieren. Je eigen personeel speelt daarin een hele belangrijke rol. Ook marketing- en communicatie-uitingen bieden de mogelijkheid het imago van je bedrijf te versterken en/of je naamsbekendheid te vergroten.

Een van de meest kostbare en zichtbare uitingen is uiteraard je eigen bedrijfspand! Het exterieur van een kantoorpand is een duidelijk statement van je bedrijf naar de buitenwereld en voor bezoekers hoort ook het interieur een uitstraling te hebben die daarmee overeenkomt.

Nieuw kantoor MAIN Energie
Vanzelfsprekend maakt het eigen personeel het meeste gebruik gemaakt van je pand. Voor werkgevers is dus een belangrijke component van de bedrijfsvoering: ervoor zorgen dat de kosten minimaal worden gehouden en dat werknemers hun werkzaamheden prettig kunnen uitvoeren aangezien dat indirect ook hun prestaties bevordert.

In november 2016 zijn wij vanuit Amsterdam naar ons nieuwe kantoor in Diemen verhuisd. Ons nieuwe kantoorpand is zo professioneel en aantrekkelijk mogelijk gemaakt als werkplek. Zo heeft elke werkruimte eigen warmte/koude regelaars, is er fruit voor werknemers en zijn er kookvoorzieningen en sportfaciliteiten. Als energieleverancier hebben wij logischerwijs de verantwoordelijkheid duurzaam te zijn in ons doen en laten. Daarom hebben wij ons pand helemaal doorgelicht om zo energieneutraal mogelijk te zijn en hebben het energielabel A ontvangen.

Innovatieve diensten
Een eigen kantoor verduurzamen is niet het enige dat bijdraagt aan deze trend. In veel gevallen is het van groot belang dat wij onze klanten door middel van maatwerk adviseren en zo adequaat mogelijk inspelen op de wensen van het bedrijf en haar werknemers. In verband daarmee bieden wij een aantal innovatieve diensten aan. Hetgeen bevestigt dat de energieleverancier er steeds meer taken en verantwoordelijkheden bij krijgt. Daardoor worden wij steeds meer een full-service bedrijf. Zakendoen is vandaag de dag dus meer dan alleen energie leveren.

Dennis Ostendorf is commercieel directeur bij MAIN Energie

Reacties
Dossier Kantoorconcepten