Let op: Inzendtermijn NRP Gulden Feniks 2017 bijna gesloten!

Om te leren van innovatieve en succesvolle projecten reikt NRP ieder jaar de NRP Gulden Feniks uit aan de beste, mooiste en meest innovatieve (gebieds)transformatie- en renovatieprojecten van Nederland; Voor de editie van 2017 is de inzendtermijn is nog geopend tot en met 31 januari 2017. Wacht daarom niet langer en stuur nu uw project in!

Welk inspirerend, uniek of voorbeeldstellend project verdient een prijs én spotlights? Wie zijn de koplopers op het gebied van duurzaamheid en wie heeft maatschappelijke én economische toegevoegde waarde gerealiseerd, zonder de esthetiek van de opgave uit het oog te verliezen?

Om kans te maken op een NRP Gulden Feniks prijs moet een project aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Het project is in 2016 (grotendeels) afgerond in een van de categorieën: renovatie, transformatie of gebiedstransformatie.
  • ​Het project moet worden ingediend namens het team van opdrachtgever, architect en bouwbedrijf. Bij gebiedstransformatie dient de indiener een initiërende rol te hebben vervuld.
  • Het project behelst een substantiële ingreep wat betreft casco en/of inbouw en bestaat uit minimaal één juridische kavel bij renovatie en transformatie.
  • Projecten met een laag budget komen in aanmerking voor de extra prijs Low Budget, High Impact.
  • Inzenders wordt aangeraden voor het starten met invullen de volledige voorwaarden en criteria zorgvuldig door te lezen.  

Alle ingezonden projecten worden beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van prof. ir. Karin Laglas. Meedoen? Ga naar deze website om uw project aan te melden. 

De nominaties voor NRP Gulden Feniks 2017 worden in het voorjaar bekend gemaakt. De prijsuitreiking vindt op donderdag 22 juni plaats. Lees hier wie de winnaars van 2016 waren.

Bezoektip: De Nationale Renovatiedag i.s.m. NRP



Reacties


Laatste nieuws