Maakt u dit jaar kans op de NRP Gulden Feniks?

Om te leren van innovatieve en succesvolle projecten reikt NRP ieder jaar de NRP Gulden Feniks uit aan de beste, mooiste en meest innovatieve (gebieds)transformatie- en renovatieprojecten van Nederland; Voor de editie van 2017 is het inzendtermijn nu geopend. Dus heeft u bijzonder renovatie- of transformatieproject? Stuur het nu in!
 

Van 1 december 2016 tot en met 31 januari 2017 kunnen projecten worden ingezonden voor een NRP Gulden Feniks 2017: dé prijs voor Nederlands beste renovaties, transformaties en gebiedstransformaties. NRP Gulden Feniks nodigt opdrachtgevers, ontwerpers, architecten, ingenieurs, constructeurs, bouwbedrijven, adviesbureaus, toeleveranciers en andere betrokken bedrijven uit de bouwsector en particuliere opdrachtgevers uit om hun beste werk op het gebied van transformatie en renovatie in te zenden.  
 
Om kans te maken op een NRP Gulden Feniks prijs moet een project aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Het project is in 2016 (grotendeels) afgerond in een van de categorieën: renovatie, transformatie of gebiedstransformatie.
  • ​Het project moet worden ingediend namens het team van opdrachtgever, architect en bouwbedrijf. Bij gebiedstransformatie dient de indiener een initiërende rol te hebben vervuld.
  • Het project behelst een substantiële ingreep wat betreft casco en/of inbouw en bestaat uit minimaal één juridische kavel bij renovatie en transformatie.
  • Projecten met een laag budget komen in aanmerking voor de extra prijs Low Budget, High Impact.
  • Inzenders wordt aangeraden voor het starten met invullen de volledige voorwaarden en criteria zorgvuldig door te lezen.  

Alle ingezonden projecten worden beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van prof. ir. Karin Laglas. De nominaties voor NRP Gulden Feniks 2017 worden in het voorjaar bekend gemaakt. De prijsuitreiking vindt op donderdag 22 juni 2017 plaats. Lees hier wie de winnaars van 2016 waren.

Meer weten? Ga naar deze website om uw project aan te melden. 
 
Foto: Winnaar Gebiedstransformatie 2016, Fort bij Vechten (Bunnik)



Reacties


Laatste nieuws