Iedereen mag nomineren: wie is uw Vastgoedvrouw van het jaar 2016?

Voor de tiende achtereenvolgende keer organiseert de vereniging Dutch Women in Real Estate (DWIRE) de verkiezing Vastgoedvrouw van het jaar. Iedereen kan een vrouw nomineren op www.dwire.nl.

De Vastgoedvrouw van 2016 wordt beoordeeld aan de hand van de volgende criteria: minimaal één jaar werkzaam in het (commerciële) vastgoed, leiderschap, visie, aantoonbare succesvolle resultaten vastgoed, zakelijke en maatschappelijke invloeden betrokkenheid, carrièreverloop, organisatietalent, ambassadeurschap, persoonlijkheid, goede reputatie, dynamisch, creatief, innovatief, lef en doorzettingsvermogen.

Jury
Een jury staat voor de taak om een top 3 van de genomineerden samen te stellen en na de stemming de Vastgoedvrouw 2016 te verkiezen. De jury bestaat dit jaar uit Martine Gründemann MRE, directeur G&S Vastgoed en Vastgoedvrouw 2015, ir. Sechmet Bötger, architect Innerarchitecture en Cornélie Arnouts MRE MRICS, advocaat BOEKEL. De verkiezing zal plaatsvinden op donderdag 17 november 2016.

Zowel mannen als vrouwen, leden als niet-leden zijn uitgenodigd om de Vastgoedvrouw 2016 te nomineren. U kunt tot 20 oktober aanstaande uw nominatie doorgeven op www.dwire.nl.

Foto betreft verkiezing DWIRE Vastgoedvrouw van 2014

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021