Vergeet u niet te stemmen op de top 100 Vastgoedbeslissers: De lijst met genomineerden is openbaar voor iedereen!

De lezers van Vastgoedjournaal kunnen vanaf nu stemmen op de meest invloedrijke vastgoedbeslisser van 2016. Het gaat om iemand wiens beslissingen zo belangrijk zijn geweest dat er hierdoor belangrijke verschuivingen in de vastgoedmarkt zijn opgetreden of een uitzonderlijke vastgoeddeal tot stand is gekomen. 

Om de keus te vergemakkelijken heeft de redactie voor u een exclusieve pre-selectie gemaakt van 100 professionals die elk op hun eigen wijze de vastgoedsector hebben beïnvloed. U kunt daarbij denken aan een persoon die belangrijke besluiten heeft genomen of die een grootschalige (gebieds-)ontwikkeling met succes wist te initiëren. Ook personen die een omvangrijke huur- of beleggingstransactie wisten te realiseren komen hiervoor in aanmerking, net als vastgoedmensen die een opvallende transformatie voor elkaar hebben gekregen. Kortom, iemand waarvan we kunnen zeggen dat zonder hem of haar het vastgoedjaar 2016 er anders zou hebben uitgezien. 

Hoe kunt u stemmen?
Uit de lijst van 100 genomineerden kunt u één stem uitbrengen. Nadat alle stemmen zijn geteld brengt Vastgoedjournaal op 13 okober tijdens het grote Vastgoedbeslissers Congres in Amsterdam de uitlslag naar buiten. De genomineerden in de top 100 zijn aanwezig tijdens dit congres.

BRENG VIA DEZE LINK UW STEM UIT OP DE TOP 100 VASTGOEDBESLISSERS

 

Reacties