Vastgoedjournaal zoekt energieke journalist!

Heb je altijd willen schrijven voor en over de vastgoedsector? Dan is dit nu je kans! De redactie van Vastgoedjournaal.nl is met spoed op zoek naar een nieuwsredacteur met aantoonbare kennis van de Nederlandse vastgoedsector.

Wat zoeken wij?
Wij zoeken iemand die graag en snel schrijft, enthousiast en communicatief is. Iemand die het leuk vindt om vaak de telefoon te pakken voor pakkende quotes van marktpartijen. Ook het afnemen van langere interviews hoort hierbij. Daarnaast maakt het dagelijkse (eind)redactiewerk deel uit van de werkzaamheden.

Enkele jaren ervaring in de (online) journalistiek of communicatie is een vereiste. Kennis over de Nederlandse vastgoedsector vinden we belangrijk, evenals het actief hanteren van social media kanalen als Facebook, Twitter en Linkedin. De functie is fulltime (40 uur per week).

Wie zijn wij?
Sinds de start in 2009 is Vastgoedjournaal inmiddels het grootste online nieuwsplatform voor de Nederlandse vastgoedsector. Elke dag brengen we nieuwsbrieven uit. Daarnaast zijn we zeer actief in congressen, opleidingen en symposia. Standplaats is Zandvoort waar we elke dag met 10 mannen en vrouwen een mooi product maken.

Wat bieden wij?
Een klein maar sterk groeiend bedrijf als de onze betekent ook dat wij hechten aan grote flexibiliteit en inzetbaarheid van onze medewerkers. Daar staat veel tegenover: een grote vrijheid en een gevarieerde baan met veel ontplooiingsmogelijkheden. En je salaris? Dat ligt op een goed niveau met de secundaire arbeidsvoorwaarden die je mag verwachten van een succesvol online nieuwsplatform.

Mail je reactie naar info@vastgoedjournaal.nl. Of wil je meer informatie: bel dan Rogier Hentenaar, hoofdredacteur Vastgoedjournaal op 06 284 60 501. 

Reacties