Wie is de Rotterdamse Vastgoedman of –vrouw van 2016?

Vastgoedjournaal is op zoek naar de vastgoedman of -vrouw die positieve bijdragen aan de stad Rotterdam heeft geleverd! Welke vastgoedprofessional heeft het afgelopen jaar iets bijzonders betekend voor de havenstad op vastgoedgebied? Wie verdient de Vastgoedjournaal-publieksprijs voor Rotterdamse Vastgoedman of –vrouw van 2016?

De lezers van Vastgoedjournaal kunnen stemmen op vastgoedmensen die een mooie bijdrage in Rotterdams vastgoed hebben geleverd. Die bijdrage kan op vele vlakken gezocht worden. Misschien zit het hem in het verbinden van verschillende partijen of in het realiseren van een uniek project. Misschien heeft hij of zij veel betekend voor de woningmarkt of juist iets buitengewoons gedaan in de kantorenmarkt, retail of ruimtelijke ordening. Het kan van alles zijn. Belangrijkst is dat deze persoon iets moois heeft betekend voor de stad, iets dat echte Rotterdammers raakt in het hart. Of het project groot of klein is geweest maakt niet uit. De genomineerde mag zowel in dienst zijn bij het bedrijfsleven als bij de overheid.

Kortom, welke Rotterdamse vastgoedman of –vrouw verdient volgens u een pluim?

Vastgoedjournaal stelt een lijst op met genomineerden. Omdat het gaat om een publieksprijs kunt u als lezer ook mensen aandragen. Wie heeft volgens u iets bijzonders gedaan voor Rotterdam? Stuur een mail naar info@vastgoedjournaal.nl en vermeld daarin de naam en het project en/of initiatief waarbij deze persoon betrokken is.

Vastgoedjournaal publiceert de lijst op korte termijn op haar website. Op 30 juni zullen wij aan de winnaar een award van deze publieksprijs uitreiken op de enige echte Rotterdamse Vastgoeddag!

Reacties
Dossier Publieksprijs