Volgt u ons al op social media?

Naast het laatste vastgoednieuws op de website en in de dagelijkse nieuwsbrief, is Vastgoedjournaal ook actief op de diverse social media kanalen. Wij vinden het belangrijk om interactief informatie te verspreiden en in contact te komen en blijven met lezers.

Volgt u ons al op Twitter, LinkedIn en Facebook? Sinds onze laatste pas op de plaats in de eerste week van januari hebben we er de laatste maanden weer flink wat nieuwe volgers bij gekregen.

Twitter
Op Twitter zijn wij actief met twee accounts: Vastgoedjournaal en Vastgoed Nederland. Vandaag de dag hebben we met het Vastgoedjournaal-account @vjprofs 12.628 volgers (ruim 600 meer dan vier maanden geleden).

Ons andere Twitteraccount is @Vastgoed_NL. Hier hebben wij op dit moment 18.872 volgers (een groei van 500).

We hebben op Twitter in totaal dus exact 31.500 volgers!

Volgt u ons nog niet? U vindt ons op: @vjprofs en @Vastgoed_NL.

LinkedIn
Op LinkedIn hebben we eveneens twee groepen: Vastgoedjournaal en Vastgoed Nederland. Onze LinkedIn-groep Vastgoed Nederland heeft 43.984 leden (474 meer dan begin dit jaar).

En onze LinkedIn-groep van Vastgoedjournaal is met 334 leden gestegen naar 14.191.

Facebook
Het aantal volgers op onze Facebook-pagina stijgt nog elke dag. Van 2630 in augustus 2015 naar 4869 in januari, tot 6162 vandaag de dag. Op onze Facebook plaatsen we de belangrijkste, leukste of opmerkelijkste berichten en ontvangt u foto’s en extra’s via onze tijdlijn.

We verwelkomen u graag op onze kanalen!

Reacties