Wie is de Rotterdamse Vastgoedman of –vrouw van 2016?

Vastgoedjournaal is op zoek naar de vastgoedman- of vrouw die positieve bijdragen aan de stad Rotterdam heeft geleverd! Welke vastgoedprofessional heeft het afgelopen jaar iets bijzonders betekend voor de havenstad op vastgoedgebied? Wie verdient de Vastgoedjournaal-publieksprijs voor Rotterdamse Vastgoedman of –vrouw van 2016?

De lezers van Vastgoedjournaal kunnen stemmen op vastgoedmensen die een mooie bijdrage in Rotterdams vastgoed hebben geleverd. Die bijdrage kan op vele vlakken gezocht worden. Misschien zit het hem in het verbinden van verschillende partijen of in het realiseren van een uniek project.  Misschien heeft hij of zij veel betekend voor de woningmarkt of juist iets buitengewoons gedaan in de kantorenmarkt, retail of ruimtelijke ordening. Het kan van alles zijn. Belangrijkst is dat deze persoon iets moois heeft betekend voor de stad, iets dat echte Rotterdammers raakt in het hart. Of het project groot of klein is geweest, maakt niet uit. De genomineerde mag zowel in dienst zijn bij het bedrijfsleven als bij de overheid.

Kortom, welke Rotterdamse vastgoedman of –vrouw verdient volgens u een pluim?

Vastgoedjournaal stelt een lijst op met genomineerden. Omdat het gaat om een publieksprijs, kunt u als lezer kunt ook mensen aandragen. Wie heeft volgens u iets bijzonders gedaan voor Rotterdam? Stuur  een mail naar info@vastgoedjournaal.nl en vermeldt daarin de naam en het project en/of initiatief waarbij deze persoon betrokken is.

Vastgoedjournaal publiceert de lijst op korte termijn op haar website. Op 30 juni zullen wij de winnaar een award  van deze publieksprijs uitreiken op de enige echte Rotterdamse Vastgoeddag!

Reacties
Dossier Rotterdam

‘Rotterdam moet een stad zijn die nergens op lijkt’

VJ sprak met Vincent Taapken, ontwikkelaar en oprichter van New Industry, over zijn visie op Rotterdam. Net als andere steden heeft de tweede stad van ons land zich de laatste jaren sterk ontwikkeld, maar er is nog ruimte voor verbetering. “Naast de radicale transities die nodig zijn op het gebied van mobiliteit en klimaat, moet gelaagdheid en lokaliteit worden gewaarborgd.”