‘CFO zijn van een corporatie is de makkelijkste baan die er bestaat’

De financiële functie bekleden bij een woningcorporatie is helemaal niet moeilijk. Sterker nog; het hele corporatieverhaal is prima te behappen en dat is inclusief het DAEB / niet-DAEB vraagstuk waar uw CEO misschien wel van wakker ligt. Het gaat pas fout als er af wordt geweken van het hoofddoel; voldoende beschikbaarheid aan betaalbare huisvesting bieden. Met die gedachten vertrekken we uit het splinternieuwe kantoor van De Alliantie in Hilversum.

We hebben zojuist een verhelderend interview gehad met Arnold Pureveen, CFO bij De Alliantie, die ons heel duidelijk uit heeft gelegd hoe een corporatie moet omgaan met de verplichte aankomende wijziging in de organisatie. Voor de corporatie-top een must-read en voor de anderen ‘a good thing to think about’.

Dit artikel is alleen voor abonnees

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021