Wat zijn aandachtspunten bij bestaande en nieuwe huurcontracten?

Voor iedere vorm van huur (bedrijfs-, winkel- en woonruimte) geldt een ander regime. Dit heeft voornamelijk gevolgen voor de wijze van beëindigen van de huur. Door de recessie de afgelopen jaren is er steeds meer een huurdersmarkt ontstaan. Passende huurcontracten zijn van fundamenteel belang voor een goede onroerend goedbelegging.

Om inzicht te krijgen in de valkuilen en kansen van het huurcontract is er de Opleiding Huurrecht Winkelruimte Basis. Na het volgen van deze opleiding heeft u een antwoord gekregen op vragen als ‘Wat zijn aandachtspunten bij bestaande en nieuwe huurcontracten?’, ‘Hoe benut de verhuurder zijn onderhandelingspositie optimaal?’, ‘Welke rechten heeft de huurder en in hoeverre verschillen die bij de diverse soorten onroerend goed?’ en ‘Welke investeringen worden door de huurder betaald en welke door de verhuurder?’.

Daarnaast heeft u geleerd wat de actualiteiten zijn op het gebied van huurrecht winkelruimte én op de onroerendgoedmarkt, herkent u de valkuilen in een huurcontract, kunt u de onderhandelingspositie van huurder en verhuurder doorgronden en weet u hoe het zit met de aansprakelijkheid bij onjuistheden in het huurcontract.
 
Alle informatie over deze opleiding en de mogelijkheden om u aan te melden vindt u hier. In het overzicht van de VJ Academie vindt u meer opleidingen in het huursegment.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen