Op 20 april vindt de online executieveiling plaats van voormalig discotheek Takens aan de Meppelerweg 7 in Balkbrug (Hardenberg). De veiling vindt plaats via veilingplatform BOG Auctions in opdracht van de hypotheekverstrekker.

De horecagelegenheid kent een totaal oppervlak van zo’n 2.140 m2 en bestaat onder andere uit een café, discotheek, diverse danszalen, professionele keuken, kantoren en een parkeerterrein. Deze verkoop wordt begeleid door Veilingnotaris DLA Piper Nederland. Als makelaar is KroeseTempert Bedrijfsmakelaars aangesteld.

Bezichtigingen zijn mogelijk (op aanmelding) op 21 maart en 18 april van 15.00 uur tot 16.00 uur. Heeft u wel interesse maar wilt u niet wachten op de veiling? Tot en met dinsdag 5 april is het mogelijk om schriftelijk een onvoorwaardelijke onderhandse bieding uit te brengen bij de Veilingnotaris. Als de executant besluit om niet op een onderhandse bieding in te gaan dan zal de veiling ‘gewoon’ doorgang vinden op 20 april om 14:00 uur.

Het is niet voor het eerst dat (een deel van) het failliete Takens de veilinghamer ziet. De inboedel van Takens werd op 24 november 2015 al online geveild via veilinghuis BVA-Auctions.com. Deze veiling is georganiseerd in opdracht van curator mr. E.A.M. Claassen, verbonden aan Claassen Kornet & Voors Advocaten te Zwolle.

Meer informatie over de te veilen horecagelegenheid vindt u hier.

Reacties

Lees onze special over Bijzondere Projecten