Is vastgoed een hoop stenen of een jas voor optimale dienstverlening?

Vastgoed gaat minder over stenen en beton. Steeds vaker gaat het over concepten en over het gebruik. Niet alleen wat past bij je uitstraling, maar ook wat het doet met de medewerkers, klanten en bewoners in een gebouw. Is vastgoed een hoop stenen of een jas voor optimale dienstverlening? Wordt het gebouw straks slimmer dan de mensen die er werken?

90% van kantoorkosten zijn personeelskosten. Huisvesting is een mix van uitstraling en ondersteuning van bedrijfsprocessen. Wat betekent de economisch opleving voor de kantorenmarkt? Voor betere verhuurbaarheid is duurzaamheid de sleutel. Een duurzaam gebouw is randvoorwaarde voor een duurzame relatie met de gebruiker van een gebouw. Duurzaam en flexibel, maar hoe financier je dat? En heeft een belegger echt meer rendement, meer zekerheid en minder risico met een duurzaam gebouw?

Tijdens het congres Kantorenmarkt: Wat wil de toekomstige huurder? van 14 april krijgt u onder andere hierop antwoorden. Tijdens het congres vinden er 5 themasessies plaats in de ochtend en een plenaire hoofdprogramma met diverse sprekers.

Het programma van deze dag vindt u hier.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen