Wie was dit jaar de meest invloedrijke beslisser?

Opnieuw kunnen lezers van Vastgoedjournaal stemmen op de meest invloedrijke vastgoedbeslisser van het afgelopen jaar. Het gaat om iemand wiens beslissingen zo belangrijk zijn geweest dat er hierdoor belangrijke verschuivingen in de vastgoedmarkt zijn opgetreden. 

Om de keus te vergemakkelijken heeft de redactie voor u een exclusieve pre-selectie gemaakt van 100 mensen die in het afgelopen elk op hun eigen wijze de vastgoedsector hebben beïnvloed. De VJ Top 100 Meest Invloedrijke Vastgoedbeslissers is niet gebaseerd op de grootte van de omzet, marktaandeel, projectenpijplijn of de omvang van de beleggings- en ontwikkelportefeuille. Wel kunt u daarbij denken aan een persoon die belangrijke besluiten heeft gemaakt of die een grootschalige (gebieds-)ontwikkeling met succes wist te initiëren. Ook personen die een omvangrijke huur- of beleggingstransactie wisten te realiseren komen voor in aanmerking, net als vastgoedmensen die een opvallende transformatie voor elkaar hebben gekregen. Kortom, iemand waarvan we kunnen zeggen dat zonder hem of haar het vastgoedjaar 2015 er anders zou hebben uitgezien. 

Hoe kunt u stemmen?
Uit de lijst van 100 genomineerden kunt u één stem uitbrengen. Nadat alle stemmen zijn geteld brengt Vastgoedjournaal begin 2016 de definitieve uitslag via onze mediakanalen.

» Breng hier uw stem uit «

 

 

Bezoektips Vastgoedkalender

28 januari 2016 Dag van het Vastgoedbeleggen

11 februari 2016 Jaar van ingrijpende Daeb/niet-Daeb beslissingen

11 februari  2016 Exclusieve Lunch - Woningmarkt

4 februari 2016 Amsterdamse Vastgoed Dag

24 maart 2016 Dag van de Vastgoedfinanciering

14 april 2016 Kantoorvastgoed als duurzaam bedrijfsmiddel

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special