‘Het is tijd om alle vastgoedpartijen die er toe doen in Amsterdam samen te brengen’

Op 4 februari 2016 vindt de Amsterdamse Vastgoeddag plaats. Wat houdt dat precies in? John Kerkhoven, eigenaar Vastgoedjournaal en organisator van het congres: “Deze dag wordt in 2016 voor de eerste keer gehouden, omdat de markt in Amsterdam zo aantrekt en de vastgoedsector er weer in gelooft. Het is nu tijd om alle partijen die zaken doen of willen doen in Amsterdam samen te brengen en de kansen op de markt te bespreken met elkaar."

Hij vervolgt: "Het bijzondere van deze dag is dat ook alle ambtenaren die er toe doen aanwezig en aanspreekbaar zijn. Het Amsterdamse loket is in zijn geheel bereikbaar voor partijen. Fantastisch dat een grote gemeente als Amsterdam zo transparant en bereikbaar is voor een sector. We mogen dit best uniek noemen."

Voor wie?
Voor wie is deze dag met name interessant om bij te wonen? Kerkhoven: “De Amsterdamse Vastgoeddag is interessant voor bijvoorbeeld partijen die nieuwbouwprojecten willen realiseren of partijen die vastgoed bezitten in de stad en hier een andere bestemming aan willen geven. Maar ook beleggers die vastgoed willen aankopen, of dat nu gaat om retail, kantoren of woningbouw, kunnen hier goede contacten leggen. Als we het breder trekken is het interessant voor alle partijen die in Amsterdam investeringsmogelijkheden zien. Kortom; in één dag komen alle belangrijke vastgoedpartijen die zaken doen in Amsterdam bij elkaar, inclusief de politiek. Diverse andere gemeenten hebben ook al hun interesse getoond in een lokale vastgoeddag.”

Naast de vele mogelijkheden om contacten te leggen op de Amsterdamse Vastgoeddag, is er ook een uitgebreid congresprogramma. De dag eindigt met de Amsterdamse vastgoedborrel.

Is uw interesse gewekt? Het programma van deze dag en aanmeldmogelijkheden vindt u hier.

 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022