UPDATE Grote Nederlandse Generali-portefeuille mogelijk verkocht aan Britse partij

Naar verluidt heeft de Britse assetmanager Tristan Capital Partners voor circa €212 miljoen de Nederlandse vastgoedportefeuille van verzekeraar Generali gekocht. Het gaat om 42 objecten waarvan bijna de helft winkels en een derde kantoren.

UPDATE 21/8: Generali meldt bij monde van haar woordvoerder Bianca Knispel aan VJ dat zij geen commentaar willen geven op de mogelijk gerealiseerde transactie. "Als wij iets hierover te melden hebben, zullen wij dat ter zijner tijd doen." Michiel Rohlof van Bellier Financial die optreedt namens Tristan Capital zegt dat ze vanwege contractuele verplichtingen geen uitspraak kunnen doen over de onderhavige transactie. "Ik verwacht niet dat dit op korte termijn gebeurt. We kunnen wel zeggen dat de informatie die in de media al hierover naar buiten is gebracht, niet ver bezijden de waarheid ligt,"zegt Rohlof tegenover VJ.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022