UPDATE Wist u dat u gratis vastgoedopdrachten kunt plaatsen op onze site?

Eén van de rubrieken van Vastgoedjournaal zijn de Vastgoedopdrachten. Deze kunt u gratis aanmelden! Met deze opdrachten kunt u gemakkelijk en snel in contact komen met nieuwe samenwerkingspartners. Het platform brengt vraag en aanbod samen zodat u nieuwe contacten kunt leggen. 

U kunt uw opdracht of vraag plaatsen bij Vastgoedopdrachten. Vervolgens komt uw oproep in beeld bovenaan de website en kunnen geïnteresseerden een bericht bij u achterlaten of een aanbieding doen. Het platform is bedoeld om nieuwe contacten te leggen en niet om de laagste prijs ergens uit te kunnen halen. Want uiteindelijk draait het in de sector om kwaliteit.

Waarover?
Een vastgoedopdracht kan over allerlei onderwerpen gaan. Op dit moment staan er bijvoorbeeld zoekopdrachten uit voor samenwerking met bouwmaatschappijen, een hamburgerketen die nieuwe locaties zoekt in Nederland en een partij die op zoek is naar gemeenten of vastgoedpartijen die te kampen hebben met langdurige leegstand.

Wilt u ook gebruik maken van deze gratis dienst? Meld u dan aan!

Update op artikel van 7 augustus
Na ons artikel over de Vastgoedopdrachten hebben we veel leuke reacties ontvangen. Zoals u kunt zien in de rubriek en in onze nieuwsbrief komen er dagelijks nieuwe Vastgoedopdrachten bij. Voordat wij de opdrachten plaatsen screenen wij deze. Het valt ons op dat er regelmatig ook diensten worden aangeboden waarbij partijen zoeken naar opdrachtgevers. Dat is echter niet de bedoeling van de rubriek. Er kunnen alleen (concrete) opdrachten geplaatst worden waarvoor u bijvoorbeeld samenwerkingspartners of experts zoekt. We zien uw opdracht graag tegemoet! 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022