En de 5 mooiste stands op PROVADA zijn ...

PROVADA - Gisteren bezochten 6200 vastgoedprofessionals de PROVADA. Vandaag is de tweede dag en ligt de verwachting van het aantal bezoekers op minstens 10.000. De standhouders hebben ook dit jaar weer enorm hun best gedaan om iets bijzonders te maken van hun stand om zo bezoekers naar de organisatie toe te trekken. Smaken verschillen natuurlijk, maar de redactie van VJ heeft uit alle stands de 5 mooiste, leukste of meest bijzondere gekozen. Op willekeurige volgorde:

De stand van Vorm is een opvallende, opgebouwd uit houten blokken in allerlei verschillende vormen. Een bewijs dat het bedrijf nadenkt over de gewenste uitstraling. Een hele creatieve stand die recht heeft om bij de beste 5 te staan. 


In de stand van Heijmans is ook de Heijmans One aanwezig. Dit is een eenpersoonswoning die van binnen te bezichtigen is en de buitenwand fungeert als communicatiemiddel. Hier is een videoscherm waarop verschillende uitingen te vinden zijn. Een huis dat zeker een bezichtiging waard is!
 

Ook Snippe Projecten BV heeft een plek verdiend bij de beste 5. Deze stand is heel open en toegankelijk en schenkt speciale aandacht aan het succesvolle project Holland Park. Bij Snippe zijn ook maquettes te vinden van speciale projecten. Meer dan de helft van de stand is in gebruik genomen door één project, dat is bijzonder te noemen.
 

Dan de stand van MVSA Architects. Geen hele grote stand, maar wel kwalitiatief en verzorgd. In de ruimte staan verschillende maquettes van succesvolle of interessante projecten. Precies wat een architect moet laten zien! Er is hier geen gebruik gemaakt van fancy 3D of VR ervaring, maar hier vind je juist tastbare projecten die van alle kanten bekeken kunnen worden.
 

En misschien wel de meest chique stand van de PROVADA: die van de Kroonenberg Groep. Luxe en klasse, dat is wat deze stand uitstraalt. Een heuse shop waar je een heerlijk kopje koffie kunt halen en die uitnodigt om even binnen te stappen.

Reacties