Komende dinsdag 19 mei wordt ruim een derde van het ‘Shopping Center Noorderveld’ te Wormerveer geveild via online veilinghuis BOG Auctions. Het betreft de ruimten die in het bezit zijn van de RSC Noorderveld BV en omvat ongeveer 17.500 m2 aan verkoopruimten. Daarvan staat 13.000 m2 leeg.

Het overige gedeelte is verhuurd aan bekende bedrijven als Grando Keukens, Welkoop, Tegel Megastore, Smallsteps en Mooij Verf. Meerdere ondernemingen hebben aangegeven zich graag te willen vestigen op het Shopping Center Noorderveld en zijn hierover in gesprek met de gemeente.

In gesprek
Vele jaren is RSC Noorderveld BV, in samenwerking met de andere eigenaren en de gevestigde ondernemers, met de gemeente in gesprek geweest om de mogelijkheid te bekijken de huidige bestemming zodanig te verruimen dat de lege meters gevuld kunnen worden, echter is dit tot op heden onvoldoende gelukt. Hoewel de gemeente Zaanstad in toenemende mate meewerkt om de lege meters vol te krijgen, heeft RSC Noorderveld BV toch moeten besluiten om de in haar bezit zijnde ruimten openbaar te veilen.

De directeur van RSC Noorderveld BV, de heer P.W. Middelhoven, is van mening dat deze detailhandelslocatie met name voor de bewoners van het noordelijke deel van Zaanstad een belangrijke functie heeft, zeker nu sinds vorig jaar de mogelijkheid aanwezig om een partycentrum of wereldrestaurant in het shopping center te vestigen.

Winkelketens
Op Shopping Center Noorderveld te Wormerveer zijn thans gevestigd de volgende ketens:  Gamma, Praxis, Babypark, Meubelpark De Bongerd, Mooij Verf, Grando Keukens & Bad, Welkoop, Smallsteps kinderopvang, Tegel Megastore, Floris Keukens en Tegels, Bellissimo wonen, Bot Meubelen alsmede brandstofverkooppunt Argos en wasstraat At The Carwash Company. 

Lees HIER alle details over de veiling van Noorderveld Shopping Center Wormerveer

Reacties

Lees onze special over Energietransitie