Steinberg: ‘We zijn druk met de laatste loodjes voor de winkelopening morgen’

Vanaf morgen is er een tweede Nederlandse vestiging van Steinberg Trouwringen, bekend van 123gold. De eerste winkel staat in Rotterdam en morgen opent de tweede Flagship Store aan de Van Baerlestraat 15, hoek P.C. Hoofdstraat in Amsterdam. "Op de locatie kunnen we ook het meer exclusieve publiek bereiken", vertelt Ilhan Budak, bedrijfsleider Steinberg aan VJ. 

Vanwege het succes in Rotterdam heeft Steinberg ervoor gekozen om uit te breiden in Nederland. Er is gekozen voor deze locatie in Amsterdam vanwege het aanzien van de P.C. Hooftstraat. De nieuwe vestiging van Steinberg heeft als ambitie om één van de mooiste en meest luxueuze Trouwringen Lounges in Nederland te zijn. In Europa heeft Steinberg al ruim 70 vestigingen en verkoopt meer dan 100.000 trouwringen per jaar. Hiermee is Steinberg marktleider in Europa.

Laatste loodjes
De winkel is zo'n 130 m2 en verdeeld over twee verdiepingen. De winkel wordt gehuurd van de Kroonenberg Groep. "We hebben wel een en ander moeten verbouwen. Sterker nog, we zijn vandaag nog druk bezig voor de opening van morgen. De laatste loodjes en puntjes op de i", vertelt Budak. "Amsterdam is na Rotterdam de tweede vestiging in Nederland. Op de vraag of we nog meer winkels gaan openen in Nederland de komende tijd moet ik echt antwoorden dat we dat nog niet weten. Natuurlijk hebben we ambities, maar voorlopig richten wij ons eerst op de winkel in Rotterdam en de nieuwe vestiging in Amsterdam."

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021