Huurdeals maken, maar geen commissie verschuldigd zijn?

Dat leest u goed, en daarmee maakt kantoorruimtevinden.nl een nieuwe start met een geheel vernieuwde website. Niet alleen het ontwerp is nieuw, maar het gehele concept is vernieuwd en uniek in Nederland. De site kantoorruimtevinden.nl is vanaf vandaag het eerste en enige volwaardige online marketing platform voor vastgoed Nederland. 

“Waar andere websites enkel en alleen concentreren op het genereren van leads gaan wij een aantal stappen verder!”, zegt Danny Verhoeven, initiatiefnemer van kantoorruimtevinden.nl. Hij legt uit welke voordelen hieraan verbonden zijn voor vastgoedeigenaren.

Volwaardig online marketing platform

Verhoeven: “Natuurlijk krijgt u bij ons nog steeds de beste en meest relevante leads door onze toprankings in Google, maar u profiteert als lid van kantoorruimtevinden.nl (KRV) buiten dat ook van de volgende marketing voordelen;

  - Branding.

 - Direct sales.

 - Lead generatie.

 - Zoekmachine marketing.

 - Social Media.

Het is dus niet meer nodig om een duur online marketing bureau in te schakelen om uw website beter vindbaar te maken. Word lid van kantoorruimtevinden.nl en profiteer van alle facetten van (online) marketing!” 

Branding

“Wij weten hoe belangrijk naamsbekendheid en betrouwbaarheid is voor uw onderneming. Als lid van onze website krijgt u daarom een eigen profiel pagina waarop u uw logo plaatst, een beschrijving van uw werkzaamheden en een link naar uw eigen website. Hiermee profiteert u dus direct van onze vele bezoekers en ontvangt u direct potentiële huurders op uw eigen website.

Uw profiel zal verschijnen in ons makelaarsoverzicht waar tweemaal naar wordt verwezen vanaf onze homepage. Wij hechten veel waarde aan uw branding.” 

Direct sales 

Herkent u dat? U wilt uw bedrijf aanmelden op een website, maar of de beloftes worden waar gemaakt en u resultaat gaat boeken is de vraag. Niet bij Kantoorruimtevinden.nl. “U kunt direct aan de slag en beginnen met bellen naar ondernemers die op zoek zijn naar kantoorruimte. Dagelijks worden er namelijk vele zoekprofielen geplaatst waar elk lid van onze website toegang tot heeft. Dit zijn ondernemers die een algemene zoekopdracht plaatsen in een specifieke plaats, of nog geen geschikt object hebben kunnen vinden op onze website. Leads die u direct kan gaan benaderen na uw aanmelding”, benadrukt Verhoeven.

Leads genereren

“Toch hebben wij weer een aantal cruciale verbeteringen kunnen aanbrengen in ons systeem. Op de nieuwe website is namelijk een uitgebreide zoekfunctie te vinden waarbij de echte behoeftes van ondernemers te achterhalen zijn. De ondernemer heeft op de homepage de mogelijkheid om snel een huurobject te zoeken, maar ook om gebruik te maken van de uitgebreide zoekopties. Dit zijn criteria die de ondernemer vaststelt op basis van locatie, faciliteiten, de omgeving en het gebouw zelf. Als vastgoedeigenaar kan je bij aanmelding aangeven aan welke criteria je wilt voldoen. Onze geavanceerde zoekfunctie is dan in staat om uw object vindbaar te maken op deze eisen.” 

Een voorbeeld:  Een ondernemer zoekt kantoorruimte in Amsterdam, maar hij wenst een eigen parkeergelegenheid, in het centrum en met een receptioniste. In de zoekresultaten worden dan enkel de objecten getoond die kunnen voldoen aan deze aanvraag. Een enorme verhoging dus van de kwaliteit van leads voor u als vastgoedeigenaar!

Zoekmachine marketing 

“SEO (search engine optimization) is complex, maar wordt alleen maar complexer. Dus waarom zou u al uw tijd stoppen in zoekmachinemarketing of een duur zoekmachinemarketingbureau inhuren als u met een vermelding op kantoorruimtevinden.nl direct in de toprankings van Google vindbaar bent? U profiteert dan direct van SEO maar u kunt dan gewoon blijven focussen op uw core business.” 

Voorbeelden? Wij hebben toprankings voor onder andere de volgende zoekwoorden:

 - Kantoorruimte Amsterdam / kantoorruimte huren Amsterdam

 - Kantoorruimte Rotterdam / kantoorruimte huren Rotterdam

 - Kantoorruimte Utrecht / kantoorruimte huren Utrecht

 - Kantoorruimte Eindhoven / kantoorruimte Arnhem 

En op deze manier zijn wij vindbaar in elke grote stad in Nederland. Probeer het maar eens uit met uw eigen stad! 

Social media

“Ook zijn wij nadrukkelijk aanwezig op social media, waar wij onder andere inspirerende werkplekken delen via ons blog. Maar ook delen wij bij aanmelding uw object(en) zodat er direct aandacht op wordt gevestigd.” 

Alles tegen een vast maandelijks tarief

“U kunt direct van alle voordelen die zijn benoemd in dit artikel profiteren met ons basis pakket KRV Start. De kosten van dit pakket zijn 49,- (exclusief btw) per maand, en heeft de volgende kenmerken: 

 - Onbeperkt aantal leads. Er zit geen limiet op het aantal leads dat je per object kan ontvangen.

 - Geen commissie verschuldigd. Op KRV kunt u deals maken zonder dat u commissie moet afstaan. Bij ons betaal je alleen een vast maandelijks tarief.

 - Geen tussenpersoon. KRV is een online marketing platform en u heeft daarom direct contact met de potentiële huurder / koper zonder tussenpersoon. 

Wij verwelkomen u graag op onze website, en voor meer informatie over ons concept en mogelijkheden verwijs ik u graag naar de volgende pagina of stuur direct een email naar info@kantoorruimtevinden.nl “, aldus Verhoeven. (ADVERTORIAL)

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022