Beleggingspanden.nl toont nu ook aanbod op Vastgoedjournaal.nl

Om het beleggingsaanbod van commercieel vastgoed nog meer onder de aandacht te brengen van potentieel geinteresseerden zijn Vastgoedjournaal.nl en Beleggingspanden.nl een samenwerking aangegaan. Vastgoedbeleggers die commercieel vastgoed te koop hebben staan kunnen naast een vermelding op Beleggingspanden.nl hun aanbod nu ook doorplaatsen op Vastgoedjournaal.nl.

Vastgoedjournaal.nl heeft met maandelijks meer dan 100.000 bezoekers het grootste online bereik onder vastgoedprofessionals en Beleggingspanden.nl is het oudste internetplatform van commercieel beleggingsvastgoed. Juist door het combineren van elkaars sterke punten komt beleggingsvastgoed optimaal op de radar van potentieel geinteresseerde kopers.

John Kerkhoven, directeur van Vastgoedjournaal.nl in een reactie: "We zijn zeer verheugd dat het oudste en bekendste platform van beleggingsvastgoed heeft gekozen om met regelmaat panden van hun beleggers op onze site te tonen. Hierdoor komen de panden sneller onder de aandacht van toekomstige kopers en kunnen deals vaker en sneller worden gesloten. De beleggingsmarkt heeft juist nu dat extra duwtje hard nodig om weer op gang te komen. Positief nieuws voor de vastgoedmarkt dus."

Stefan Bassant, directeur/oprichter van Beleggingspanden.nl is blij met de samenwerking met Vastgoedjournaal.nl: "Van relaties weten we dat Vastgoedjournaal zeer goed wordt gelezen. Door het beleggingsaanbod met regelmaat op het betrouwbare platform van Vastgoedjournaal te tonen, krijgt dit aanbod een veel grotere zichtbaarheid in de markt. De kans dat er een geïnteresseerde koper zich meldt,wordt zo veel groter. We zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze opdrachtgevers een belangrijke dienst bewijzen."

Voor meer informatie Stefan Bassant van www.beleggingspanden.nl,
tel. 030-300 32 27 of bassant@beleggingspanden.nl

John Kerkhoven van www.vastgoedjournaal.nl , tel. 023- 743 49 09 of
john@vastgoedjournaal.nl

Reacties

Lees onze special over Rotterdam Special