Jeppe de Boer nieuwe voorzitter directie OVG Nederland

Jeppe de Boer is per 1 mei benoemd tot directievoorzitter van OVG Nederland. De Boer neemt deze rol over van Coen van Oostrom, CEO en oprichter van OVG Real Estate. Door de rolwisseling kan Van Oostrom zich beter richten op de strategische ontwikkeling van OVG in het buitenland.

De Boer is sinds februari 2012 werkzaam bij OVG als Chief Investment Officer. Met ingang van 1 mei vallen alle activiteiten in Nederland onder zijn verantwoordelijkheid. Naast de Boer wordt de directie van OVG Nederland gevormd door Alex Kompier (financieel directeur), Mark Hesselink (commercieel directeur) en Thomas Ummels (directeur projectontwikkeling). 

De veranderingen in de leiding van OVG komen op een natuurlijk moment. De buitenlandse activiteiten worden steeds belangrijker voor de groei van de ontwikkelingsactiviteiten van OVG. Binnen Nederland blijft OVG actief als leidende kantorenontwikkelaar, met een groeiende focus op Investment Management activiteiten.   

OVG Real Estate is succesvol in Duitsland, onder de naam OVG Bischoff. Onlangs kondigde OVG Bischoff een van de grootste ontwikkeltransacties in de Duitse markt aan, in de Humboldthafen in het historische hart van Berlijn. OVG ziet ook buiten Duitsland een groeiend aantal kansen. 

Coen van Oostrom “Het past binnen het ondernemende karakter van OVG om op zoek te gaan naar nieuwe kansen. Die zijn er volop in het buitenland en verdienen volledige aandacht. Tegelijkertijd verdient onze Nederlandse thuismarkt de onverdeelde aandacht van een sterk professioneel management team. Jeppe heeft een jarenlange staat van dienst als internationale vastgoed professional. Ik ben ervan overtuigd  dat OVG Nederland, onder leiding van deze nieuw samengestelde directie, een succesvolle toekomst tegemoet gaat.” 

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special