Kantoorruimtevinden.nl: Een nieuw en uniek online platform voor kantoorruimte verhuur en verkoop

Danny Verhoeven, eigenaar van onder andere Starting Business (waar ook kantoorruimte verhuur wordt aangeboden) heeft een nieuw en uniek online platform voor kantoorruimte verhuur en verkoop in de markt gezet: Kantoorruimtevinden.nl. (Advertorial).

Danny: "Met Kantoorruimtevinden.nl willen wij een transparant overzicht brengen in het grote aanbod in kantoorruimtes, waarbij de ondernemer gratis zijn aanvraag bij meerdere aanbieders van kantoorruimte neer kan leggen zodat de ondernemer het best passende aanbod ontvangt, dat aansluit op zijn wensen en budget.

Voor ondernemers is onze website geheel gratis. Ongeacht de hoeveelheid kantoorruimte aanvragen je op de website doet. Daarnaast werkt het platform voor de aanbieders geheel op leadbasis. De aanbieder betaalt dus niets vooraf.

VJ: Wat hebben jullie de eindgebruikers te bieden?
Door middel van de zoekfunctie in de website kunt u, als ondernemer, een kantoorruimte vinden op basis van specifieke wensen, zoals; plaats, type kantoorruimte, huur of koop, aantal personen en natuurlijk de prijs van de ruimte.

De aanbieders van de kantoorruimte plaatsen iedere kantoorruimte in een categorie. Hierbij geeft de aanbieder tevens een indicatie van de huurprijs aan. Hierdoor is de ondernemer in staat om binnen enkele klikken de ideale kantoorruimte te selecteren.

Op deze manier bespaart de ondernemer enorm veel tijd op het selectieproces van een kantoorruimte. Deze optie verhoogt de kans op een succesvolle match tussen vraag en aanbod enorm!

VJ: Wat maakt jullie anders dan bijvoorbeeld Funda of RealNext?
Als makelaar kunt u gratis uw kantoorpand(en) op de website aanmelden en direct zeer specifieke leads ontvangen. Wanneer een potentiële huurder zich aanmeldt voor uw object, ontvangt u een email van Kantoorruimtevinden.nl waarin staat dat er een lead voor u klaar staat in ons systeem.

U kunt vervolgens inloggen op ons systeem via onze website, klikken op 'mijn leads' en uw lead aankopen voor een bedrag van €50 exclusief btw per lead (op basis van een standaard vermelding).

Wij zijn met kantoorruimtevinden.nl de eerste met die dit verdienmodel hanteert en werken dus niet op basis van het traditionele commissie model, maar kosten per lead. Bij de verhuur of verkoop van uw object bent u ons dus geen fee verschuldigd aan ons.

VJ: Een lead aankopen dat klinkt interessant. Maar hoe werkt dat dan?
Eenmaal ingelogd in ons systeem en aangekomen bij het overzicht van leads die voor u, als makelaar, klaar staan, treft u alle leads op de door u aangeboden panden.

Bij deze lead zijn de contactgegegevens nog niet zichtbaar, maar worden er wel een aantal kritieke velden weergegeven, namelijk;

- Voor hoeveel personen zoekt deze ondernemer een kantoorruimte.

- Voor welke periode deze ondernemer een kantoorruimte nodig heeft.

Deze tweetal gegevens geven een goede indicatie van de kantoorruimte aanvraag. Na het inzien van deze gegevens kunt u besluiten om ook de contact gegevens in te zien door deze lead aan te kopen via iDeal. De gegevens zijn na betaling direct in te zien en deze lead blijft altijd in uw account op onze website staan.

VJ: Welke mogelijkheden bieden jullie de makelaar?
Wilt u meer aandacht voor uw kantoorpand(en) op kantoorruimtevinden.nl? Hierbij heeft u de keuze uit de volgende mogelijkheden:

- Adverteren op de homepage. Uw kantoorruimte komt dan in het blokje "Aanbevolen kantoorpanden" te staan.

- Een topadvertentie. Hiermee staat je kantoorpand bovenaan in het aanbod. (ook op de landingspagina's die geheel geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines).

- Op de ˜bedankpagina' van een concurrerende aanbieder van kantoorruimte. U kunt er ook voor kiezen om uw kantoorpand in het zicht van de ondernemer te brengen wanneer hij/zij een aanvraag doet bij de concurrent.

Voor deze advertentiemogelijkheden hoeft u, als makelaar, niet direct te betalen, maar zal uiteindelijk een hoger bedrag per lead worden berekend voor de extra zichtbaarheid op de website. Natuurlijk staat het de makelaar vrij om te kiezen voor een standaardvermelding of een advertentie op de website. Ook kunnen advertentiemogelijkheden gecombineerd worden, waarbij er een korting wordt berekend op het lead-bedrag.

VJ: Hoe gaat het tot nu toe, tevreden?

We zijn begonnen met nul objecten en zijn binnen 2 maanden doorgegroeid naar ruim 500 verschillende objecten in heel Nederland. Er zijn zowel kleine als grote makelaars actief op onze website. Op deze manier kunnen we zowel landelijk als lokaal actief zijn en voldoen aan de vraag van onze klanten en een goede match garanderen. Zo kunt u inmiddels kantoorruimte vinden in 114 verschillende steden(en dorpen) verspreid over heel Nederland.

Mede dankzij onze topposities in Google ontvangen wij nu al tientallen aanvragen per dag, dit zijn allemaal ondernemers specifiek geinteresseerd in het huren of kopen van kantoorruimte. Meld daarom nu je kantoorpand gratis aan of vind je perfecte kantoorruimte op onze website!

Download hier de infographic 'in vier simpele stappen je eerste kantoorruimte huren' (of klik op de afbeelding hieronder).

 

Reacties