Te hoge WOZ-waarde?

Een dezer dagen valt hij weer op de deurmat: de aanslag gemeentelijke belastingen met daarop de waarde van uw objecten. In veel gevallen is de WOZ-waarde door de gemeente te hoog vastgesteld. Vooral nu de waarde van commercieel vastgoed en woningen enorm onder druk staat worden WOZ-waarden nog vaker onjuist vastgesteld.

WOZ-Consultants is samen met een groot team van landelijke opererende taxateurs en juristen gespecialiseerd in het voor u op basis van no cure, no pay verlagen van de WOZ-waarde. Gerealiseerde besparingen van (tien)duizenden euro's zijn niet ongewoon. Bij een verlaging van de WOZ-waarde betaalt de gemeente zelfs de proceskostenvergoeding bestaande uit een vergoeding voor de taxateur als de jurist.

In meer dan 90% van de gevallen lukt het WOZ-Consultants de waarde van de in behandeling genomen objecten met succes te verlagen. Wilt u dat wij ook uw portefeuille screenen verstuur dan uw contactgegevens op door op onderstaande button te klikken. Een van onze accountmanagers neemt vervolgens contact met u op.

Volg onderstaande link voor een gratis WOZ WAARDE CHECK



Reacties


Laatste nieuws